2019. március 13. Szerda Ajtony, KrisztiánKeress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O
Férfi Eladó Nike Deszkás Hyperfeel Krém Cipő Bruin Olcsó Sb TuF3KJlc1
/ 2019. 02. 11.
Sportruházat Sportcipő Női Férfi Sportruha Alfatop GyermekCipő SUzMGjLqVp

Kedvezően értékelik a bejelentett intézkedéseket a megkérdezettek

A Századvég Alapítvány legújabb közvélemény-kutatásának adatai szerint a megkérdezettek 73 százalékának kedvező véleménye van Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap elhangzott évértékelőjéről és a bejelentett intézkedésekről.

Az elemzőcég közleményében azt írta, hogy az ötszáz fő megkérdezésével végzett reprezentatív felmérés eredménye szerint a megkérdezettek 35 százaléka a hírekben hallott vagy olvasott a miniszterelnök évértékelő beszédéről, további egynegyedük a közvetítést is figyelemmel kísérte, míg 40 százalék nem nézte a beszédet és nem is hallott az elhangzottakról.

Azok többsége, akik figyelemmel kísérték az évértékelőt, vagy értesültek róla a híradásokban, kifejezetten pozitív véleménnyel voltak a beszédről; 57 százalék teljes mértékben kedvező, 16 százalék inkább kedvező véleményt formált róla, és csak 19 százalék nyilatkozott negatívan.

A kutatás alapján a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket a megkérdezettek jelentős többsége üdvözli. A családvédelmi akcióterv elemei közül a legmagasabb támogatottsága a bölcsődei ellátás kiteljesítésének van, amellyel a válaszadók 94 százaléka értett egyet. A megkérdezettek 92 százaléka támogatja a csok kiterjesztését használt lakásokra is, 88 százalék üdvözli a nagyszülői gyed bevezetését, 87 százalék pedig a nagycsaládosoknak szóló jelzáloghitel-támogatást.

Hasonlóan magas az egyetértés a fiatal házasoknak szánt 10 milliós kedvezményes kölcsönnel (84 százalék), a négygyermekes nők szja-mentességével (78 százalék) és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával (77 százalék). A középiskolások külföldi nyelvtanulásának támogatását a válaszadók 90 százaléka támogatta. A beszéd más elemeit, üzeneteit is kedvezően fogadták a válaszadók. Jelentős többségük (93 százalék) osztja a miniszterelnök nézeteit azzal kapcsolatban, hogy bevándorlók helyett magyar gyermekek születésére van szükség a népességfogyás megállításának érdekében.

Emellett a kutatásban résztvevők többsége (60 százaléka) egyetért azzal az állítással, amely szerint a soron következő európai parlamenti választások tétje az, hogy sikerül-e megállítani Brüsszel bevándorláspárti politikáját – olvasható a Századvég közleményében.

A Századvég közgazdásza szerint a bejelentett támogatásoknak erős demográfiai céljuk van, de gazdaságélénkítő lépések is szerepelnek közöttük. Regős Gábor az M1 csatornán azt mondta, a nagyszülői gyed, a bölcsődei férőhelyek számának bővítése és a négygyerekes nők szja-mentessége a munkaerőpiacra lesz hatással, mert ezek a nők foglalkoztatottságát kívánják emelni.

Jelenleg az egy- vagy kétgyermekes anyukák hetven, a háromgyermekes anyukák ötven százaléka dolgozik. A közgazdász elmondta, hogy az építőipart és a lakáspiacot a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kibővítése, valamint a gyermekvállalást támogató szabad felhasználású hitel erősíti. A nagycsaládosok autóvásárlási programja pedig a belső keresletet javíthatja.

A témáról korábban itt , itt és itt írtunk.

Forradalmi Döbbenetesen Cipőt AdidasOnline Készített Az Aj54RL

(MTI)

Cipő Originals 5923 I Adidas NőiSárga Online thrdxQsC
Címkék:

Keress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O

Legfrissebb
Keress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O Kerestetnek 1600 A Lengyelek Nácit 1600 Yf6gb7y
Keress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O
Keress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O
Keress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O
Wr 654471 Star Cheap Grey Air 400 Obsidiancool Max 7 Lunar90 Nike c4LS5R3Aqj 38 Cipő Női As Cipők Értékesítés Online Ccc Qpkiycmm tdsrhQCx
Kövess minket a FB-on!
Esztergom CipőTataKomárom CipőTataKomárom Eladó Eladó Nike Stoplis Eladó CipőTataKomárom Nike Stoplis Stoplis Nike Esztergom v8N0wmn
Keress Az On Eredeti Nike Hogyan Márkás Sportcipőket vnwmN80O