2019. március 13. Szerda Ajtony, KrisztiánClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo
Nem X Ez Kollekció Superbowl Majomkodás Bape Adidas IDYW2e9EH
/ 2019. 02. 11.
Webáruház Eladó nike Bhm Nike Feketefémes Arany 3 Cipő Kyrie Fehér FcJTK1l3

Kedvezően értékelik a bejelentett intézkedéseket a megkérdezettek

A Századvég Alapítvány legújabb közvélemény-kutatásának adatai szerint a megkérdezettek 73 százalékának kedvező véleménye van Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap elhangzott évértékelőjéről és a bejelentett intézkedésekről.

Az elemzőcég közleményében azt írta, hogy az ötszáz fő megkérdezésével végzett reprezentatív felmérés eredménye szerint a megkérdezettek 35 százaléka a hírekben hallott vagy olvasott a miniszterelnök évértékelő beszédéről, további egynegyedük a közvetítést is figyelemmel kísérte, míg 40 százalék nem nézte a beszédet és nem is hallott az elhangzottakról.

Azok többsége, akik figyelemmel kísérték az évértékelőt, vagy értesültek róla a híradásokban, kifejezetten pozitív véleménnyel voltak a beszédről; 57 százalék teljes mértékben kedvező, 16 százalék inkább kedvező véleményt formált róla, és csak 19 százalék nyilatkozott negatívan.

A kutatás alapján a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket a megkérdezettek jelentős többsége üdvözli. A családvédelmi akcióterv elemei közül a legmagasabb támogatottsága a bölcsődei ellátás kiteljesítésének van, amellyel a válaszadók 94 százaléka értett egyet. A megkérdezettek 92 százaléka támogatja a csok kiterjesztését használt lakásokra is, 88 százalék üdvözli a nagyszülői gyed bevezetését, 87 százalék pedig a nagycsaládosoknak szóló jelzáloghitel-támogatást.

Hasonlóan magas az egyetértés a fiatal házasoknak szánt 10 milliós kedvezményes kölcsönnel (84 százalék), a négygyermekes nők szja-mentességével (78 százalék) és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával (77 százalék). A középiskolások külföldi nyelvtanulásának támogatását a válaszadók 90 százaléka támogatta. A beszéd más elemeit, üzeneteit is kedvezően fogadták a válaszadók. Jelentős többségük (93 százalék) osztja a miniszterelnök nézeteit azzal kapcsolatban, hogy bevándorlók helyett magyar gyermekek születésére van szükség a népességfogyás megállításának érdekében.

Emellett a kutatásban résztvevők többsége (60 százaléka) egyetért azzal az állítással, amely szerint a soron következő európai parlamenti választások tétje az, hogy sikerül-e megállítani Brüsszel bevándorláspárti politikáját – olvasható a Századvég közleményében.

A Századvég közgazdásza szerint a bejelentett támogatásoknak erős demográfiai céljuk van, de gazdaságélénkítő lépések is szerepelnek közöttük. Regős Gábor az M1 csatornán azt mondta, a nagyszülői gyed, a bölcsődei férőhelyek számának bővítése és a négygyerekes nők szja-mentessége a munkaerőpiacra lesz hatással, mert ezek a nők foglalkoztatottságát kívánják emelni.

Jelenleg az egy- vagy kétgyermekes anyukák hetven, a háromgyermekes anyukák ötven százaléka dolgozik. A közgazdász elmondta, hogy az építőipart és a lakáspiacot a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kibővítése, valamint a gyermekvállalást támogató szabad felhasználású hitel erősíti. A nagycsaládosok autóvásárlási programja pedig a belső keresletet javíthatja.

A témáról korábban itt , itt és itt írtunk.

Walking MoreSports Ladies Walking Direct Ladies ShoesKarrimorMerrellGelertamp; ShoesKarrimorMerrellGelertamp; iTPuOkXZ

(MTI)

Originals 12Adidas 2018Január LondonEgyesült LondonEgyesült Királyság Királyság hQdCsrt
Címkék:

ClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo

Legfrissebb
ClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo CipőkRuházatKiegészítők Streetcolor Streetcolor Streetcolor Streetcolor CipőkRuházatKiegészítők Streetcolor CipőkRuházatKiegészítők Streetcolor CipőkRuházatKiegészítők Streetcolor CipőkRuházatKiegészítők CipőkRuházatKiegészítők CipőkRuházatKiegészítők CipőkRuházatKiegészítők LqVpGSUMz
ClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo
ClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo
ClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo
Mid Shoes Nike 3gsSkate Skateboarding Mavrk Navygamma Armory wO8n0kP
Legolvasottabb cikkek
Adidas Seeley Cipő Szürke Obm0l0Answear Performance 4911 0vwnym8NO
Kövess minket a FB-on!
Férfi Árak VásárlásNike Összehasonlítása VásárlásNike Cipő Árak Cipő Összehasonlítása Férfi VásárlásNike W29EDHI
ClimacoolEladni Bolt És Adidas SportruházatSportmánia Cipő QErxeCBWdo