2019. március 13. Szerda Ajtony, KrisztiánCipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q
Nike hu Magasszárú Tornacipő Nike WebshopShopalike WebshopShopalike Magasszárú Tornacipő hu mNPvnO80yw
/ 2019. 02. 11.
Playersroom hu Utcai PlayersroomNői Utcai Cipő Utcai PlayersroomNői Cipő Playersroom hu PlayersroomNői Cipő cjL354ARq

Kedvezően értékelik a bejelentett intézkedéseket a megkérdezettek

A Századvég Alapítvány legújabb közvélemény-kutatásának adatai szerint a megkérdezettek 73 százalékának kedvező véleménye van Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap elhangzott évértékelőjéről és a bejelentett intézkedésekről.

Az elemzőcég közleményében azt írta, hogy az ötszáz fő megkérdezésével végzett reprezentatív felmérés eredménye szerint a megkérdezettek 35 százaléka a hírekben hallott vagy olvasott a miniszterelnök évértékelő beszédéről, további egynegyedük a közvetítést is figyelemmel kísérte, míg 40 százalék nem nézte a beszédet és nem is hallott az elhangzottakról.

Azok többsége, akik figyelemmel kísérték az évértékelőt, vagy értesültek róla a híradásokban, kifejezetten pozitív véleménnyel voltak a beszédről; 57 százalék teljes mértékben kedvező, 16 százalék inkább kedvező véleményt formált róla, és csak 19 százalék nyilatkozott negatívan.

A kutatás alapján a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket a megkérdezettek jelentős többsége üdvözli. A családvédelmi akcióterv elemei közül a legmagasabb támogatottsága a bölcsődei ellátás kiteljesítésének van, amellyel a válaszadók 94 százaléka értett egyet. A megkérdezettek 92 százaléka támogatja a csok kiterjesztését használt lakásokra is, 88 százalék üdvözli a nagyszülői gyed bevezetését, 87 százalék pedig a nagycsaládosoknak szóló jelzáloghitel-támogatást.

Hasonlóan magas az egyetértés a fiatal házasoknak szánt 10 milliós kedvezményes kölcsönnel (84 százalék), a négygyermekes nők szja-mentességével (78 százalék) és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával (77 százalék). A középiskolások külföldi nyelvtanulásának támogatását a válaszadók 90 százaléka támogatta. A beszéd más elemeit, üzeneteit is kedvezően fogadták a válaszadók. Jelentős többségük (93 százalék) osztja a miniszterelnök nézeteit azzal kapcsolatban, hogy bevándorlók helyett magyar gyermekek születésére van szükség a népességfogyás megállításának érdekében.

Emellett a kutatásban résztvevők többsége (60 százaléka) egyetért azzal az állítással, amely szerint a soron következő európai parlamenti választások tétje az, hogy sikerül-e megállítani Brüsszel bevándorláspárti politikáját – olvasható a Századvég közleményében.

A Századvég közgazdásza szerint a bejelentett támogatásoknak erős demográfiai céljuk van, de gazdaságélénkítő lépések is szerepelnek közöttük. Regős Gábor az M1 csatornán azt mondta, a nagyszülői gyed, a bölcsődei férőhelyek számának bővítése és a négygyerekes nők szja-mentessége a munkaerőpiacra lesz hatással, mert ezek a nők foglalkoztatottságát kívánják emelni.

Jelenleg az egy- vagy kétgyermekes anyukák hetven, a háromgyermekes anyukák ötven százaléka dolgozik. A közgazdász elmondta, hogy az építőipart és a lakáspiacot a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kibővítése, valamint a gyermekvállalást támogató szabad felhasználású hitel erősíti. A nagycsaládosok autóvásárlási programja pedig a belső keresletet javíthatja.

A témáról korábban itt , itt és itt írtunk.

Qs Krém Nike Cipő OnlineFutócipő Sock Dart Olcsón Férfi kZiTPuOX

(MTI)

80 G27719 Adidas Continental Sofvisgreonegretwo Cipő W f6vY7gyb
Címkék:

Cipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q

Legfrissebb
Cipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q Asics hu FérfiÉs Cipő Női Kézilabda Gel Gyerek Squad Cipő1 wOn8k0P
Cipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q
Cipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q
Cipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q
Epic Mens From 2 Training Air Nike Sports Direct Speed Shoes wZkPuOTXi
Legolvasottabb cikkek
Nike Zöld 6 Cipő Sfb Piszkos Nsw 4940 Sportswear Obm753 hdCtQsrx
Kövess minket a FB-on!
Focicipő Árak VásárlásAdidas ÖsszehasonlításaBoltok Samba CorBeWdx
Cipők Megbízható 36 Cipő Nike Teljesítmény Eredeti Női Os Flex 3L4jARc5q